Bedrijven

Denk aan rapportages in de bouw en weg- en waterbouw. Ook bij de aanleg van tuinen, parken en bij de land- en bosbouw zijn luchtbeelden onmisbaar. Denk verder aan onderhoud en inspectie: windturbines, leidingsystemen, zonnepanelen, schadelijk wild voor jacht en beheer. Aerial Point werkt ook voor makelaars.

Particulieren

Luchtopnames van woningen en zelfs ter completering van een bruiloftsreportage of welk feest dan ook. Neem gerust contact op als je wil overleggen. Wij zijn overal voor in. Vanzelfsprekend geven we particulieren een helder advies als het gaat om de inzet van beelden vanuit de lucht. Neem vrijblijvend contact met ons op.

(semi) Overheden

Luchtopnames van terrein en bouwgrond. Opnames bij de aanleg en het onderhoud van weg en waterweg. Soms zijn beelden bewijslast in conflicten of procedures voor verzekeringsmaatschappijen en milieudelicten. Bij het voorkomen van bos- en heidebranden kunnen we door de brandweer worden ingezet.

Omroepen

We zijn veelal actief voor omroepen en andere filmende media. Denk aan luchtopnames en foto’s voor (sport)uitzendingen en films. We kennen de workflow van de media door en door en zijn voor hen een betrouwbare partner. We leveren snel en vakkundig de beelden die de media wil hebben.

Sport

In de sport zijn luchtbeelden niet meer weg te denken. Bij de golfsport bijvoorbeeld: tijdens wedstrijden en een totaaloverzicht van de golfbaan. Maar ook in de wielersport, auto- en motorsport, luchtopnames voor uitzendingen en trainingsdoeleinden. Aerial Point is vertrouwd met de sportwereld.

Marketing en promotie

Aerial Point schiet mooie beelden voor reclamespots en natuurlijk ook voor websites. Denk ook aan teasers voor promoties en events. Goede professionele beelden zijn altijd in trek, voor welk communicatiemiddel dan ook. Neem gerust contact op en we bespreken samen de vele mogelijkheden.

Drone 1

DJI Inspire

Drone 2

DJI Phantom 3 Pro

Drone 3

Hexa

Resolutie

4K of full-HD

Merken

DJI, GoPro, Canon

Warmte

Flir

Aerial Point heeft mij goed geholpen met treffende beelden voor een event. Ik was een beetje laat met de aanvraag maar dat hebben we samen pragmatisch opgelost. Ik huur ze zeker weer in als ik luchtbeelden nodig heb. Afspraak is afspraak en ik kan op hen vertrouwen. Dat is belangrijk.

Joep van den Berg, Stage promotions

Ik heb Aerial Point gevraagd om het dak van mijn bedrijf te inspecteren. Na een storm had mijn zaak behoorlijke windschade. De beelden van Aerial Point hebben geholpen bij het afhandelen van deze verzekeringskwestie. Ik kan niet anders zeggen dat ze betrouwbaar zijn!

Kees den Haas, Brickz Limited

Ik had met spoed luchtbeelden nodig voor een film dat mijn productiebedrijf moest opleveren. Aerial Point dacht snel en flexibel mee. Martin kent Limburg zoals z'n broekzak. Zonder zijn plaatselijke bekendheid hadden we nooit zijn mooie beelden kunnen schieten. Top werk geleverd.

Esther de Vries, EVproductions

Wij leveren goede professionele beelden aan iedereen die dat nodig heeft.

Contact