Nieuwe drones super stabiel

Een drone inhuren en luchtvideo laten maken, kunnen voor hele spannende beelden zorgen. De beelden moeten echter wel schokvrij zijn. Aerial Point maakt stabiele vloeiende beelden. Dit zorgt er ook voor dat wij seamless kunnen switchen tussen drone- en grondbeelden. Neem gerust contact op als je meer wil wil over het laten maken van stabiele vloeiende luchtbeelden.

Inspecties uit de lucht

Aerial Point is de oplossing voor het inspecteren van dieren, objecten, infrastructuur en locaties. Onze drones hebben standaard GPS en kunnen uitgerust worden met allerlei soorten camera’s; DSLR (Canon/GoPro), video of warmtebeeld (FLIR), maar ook met sensoren of sniffers of andere meetapparatuur. Met gedetailleerde foto- en videobeelden wordt elke locatie haarscherp in beeld gebracht. Vraag vrijblijvend een offerte.

Tijd en kosten besparen? Zet dan drones in om het inspectieproces nog efficiënter uit te voeren.

The eye in the sky

Je bedrijf, evenement, vereniging of golfbaan op een hippe wijze presenteren aan je klanten of leden? Met behulp van beelden uit de lucht maakt Aerial Point een unieke sfeerimpressie. Door live streaming kunnen we tijdens events live beelden van de drone op een (groot) scherm laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Drones zijn hip en de beelden zijn nog hipper!